måndag 10 februari 2020

Så kan du spara pengar pengar med cashbackshopping

Ett enkelt sätt att spara pengar online är att använda sig av en cashbacksida och få återbäring på sina köp man gör i butiker på nätet. Det funkar som så att cashbacksidan ingår avtal med olika webbutiker som ger en provision om någon slutför ett köp via cashbacksidans länkar. För att få folk att använda länkarna så delar cashbacksidan med sig av den provisionen som de tjänar till de som handlar i butikerna, vilket gör att alla vinner på det. 

För att börja få återbäring på köp online behöver man ansluta sig till en cashbacksida. Det finns flera olika cashbacksidor och det kan vara värt att Googla runt lite för att se vilken som är den bästa. Men två populära är Refunder.se och cashbackshopping.se. När man har anslutit sig till sidan är det bara att följa anvisningarna för hur man gör för att få återbäringen. Oftast är det inte svårare än att göra köptet via en länk.

En av de stora fördelarna jämfört med att använda rabattkoder är att cashbacksidorna oftast har ett betydligt större nätverk av butiker som erbjuder provision än butiker som har aktiva rabattkoder. Nackdelen med cashback är att man oftast behöver komma upp i ett längst belopp för att kunna ta ut sina sparade pengar, medan man sparar pengarna direkt när man använder sig av en rabattkod.