fredag 17 april 2020

Spara pengar med rabattkoder

Detta inlägg är i samarbete med Rabattpalatset.se

Ett effektivt sätt att spara pengar är att utnyttja olika rabattkoder och kampanjer som butiker erbjuder för att locka till sig kunder online. Faktum är att man kan spara upp till 30-40% genom speciella rabattkoder och det bästa är att det inte är svårare än att besöka en rabattkodsida likt Rabattpalatset.se och söka efter butiken man tänkt handla av för att se om de erbjuder några aktuella rabattkoder. Finns det en rabattkod så är det bara kopiera den och gå till butiken och handla det man ska handla och sedan klistra in rabattkoden när man ska betala. Svårare en så är det inte.

Faktum är att det finns massor av butiker som erbjuder rabattkoder för att locka locka sina kunder till köp. Ett annat smidigt sätt är att prenumerera sina butikers nyhetsbrev. Det är nämligen inte helt ovanligt att de erbjuder unika rabattkoder i sina nyhetsbrev, unika rabattkoder som inte finns på andra ställen på internet.

Många frågar sig hur man ska tänka gällande rabattkoder kontra cashabcksidor. Oftast kan man inte kombinera båda utan man blir tvungen att välja. Finns det en rabattkod så vinner man nästan alltid på att använda den istället för att utnyttja återbärningen från cashabacksidan. En ytterligare fördel är att man sparar pengarna direkt, jämför med att man oftast får vänta på sin återbäring. Dock så är cashbackshopping ett bra komplement till rabattkoder om det är så att butiken man ska handla på inte erbjuder några rabattkoder, då är det ett bra tillfälle att få återbäring på sitt köp.